Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Catherine Princess Of Wales William Prince Of Wales United Kingdom Prince Of Wales

Catherine, Prinses van Wales, William, Prins van Wales, Verenigd Koninkrijk, Prins van Wales

Koninklijk paar bezoekt Noord-Ierland

Prins en prinses bezoeken Noord-Ierland

Catherine, Prinses van Wales en Prins William bezoeken Noord-Ierland op 6 februari 2023. Het paar bezoekt de stad Belfast en neemt deel aan verschillende evenementen gericht op mentale gezondheid, jeugdwerk en de impact van liefdadigheidsinstellingen in de gemeenschap. Dit bezoek is onderdeel van een reeks bezoeken aan het Verenigd Koninkrijk door het koninklijk paar.

Het bezoek van het koninklijk paar aan Noord-Ierland is bedoeld om de banden tussen het koninklijk huis en de gemeenschap te versterken. Het paar zal tijdens hun bezoek verschillende organisaties en projecten bezoeken, waaronder het Oasis Youth Centre, de Extern Charity en de Public Health Agency. Deze organisaties spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van de geestelijke gezondheid en het welzijn van jongeren in Noord-Ierland.

Het Koninklijk Paar zal ook de Belfast Campus van Ulster University bezoeken, waar zij zullen leren over het werk van het Centrum voor Veiligheid en Strafrecht. Het centrum houdt zich bezig met onderzoek en onderwijs op het gebied van criminele justitie en veiligheid. Het bezoek van het koninklijk paar aan de campus is bedoeld om het belang van onderwijs en onderzoek bij het aanpakken van crimineel gedrag en het bevorderen van de veiligheid van de samenleving te benadrukken.

Het koninklijk paar zal ook een bezoek brengen aan de Titanic Belfast, een toeristische attractie die de geschiedenis van de Titanic vertelt. De Titanic Belfast is een belangrijk symbool van de maritieme geschiedenis van Noord-Ierland en een belangrijke toeristische trekpleister. Het bezoek van het koninklijk paar aan de Titanic Belfast is bedoeld om het belang van toerisme te benadrukken en het economische en culturele welzijn van Noord-Ierland te bevorderen.

Het bezoek van het koninklijk paar aan Noord-Ierland is een belangrijke gebeurtenis die de banden tussen het koninklijk huis en de gemeenschap versterkt. Het paar zal tijdens hun bezoek verschillende organisaties en projecten bezoeken die een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van de geestelijke gezondheid, het welzijn van jongeren en de veiligheid van de samenleving. Het bezoek van het koninklijk paar zal naar verwachting veel aandacht krijgen en het belang van onderwijs, onderzoek, toerisme en filantropie in Noord-Ierland onderstrepen.


Comments